Show all

  La ce sa fii atent cand inchiriezi o masina ?

  rent a car cluj mures inchirieri auto
  Inchirierea unei masini nu ar trebui sa fie un lucru dificil, totusi, avand in vedere  multitudinea de firme de rent a car din Romania, este bine sa aveti in vedere anumite detalii atunci cand inchiriati o masina:
  1. Taxe si costuri ascunse la inchirieri auto
  Atunci cand inchiriati o masina este recomandat sa alegeti o companie de Rent A Car care aplica principiul transparentei la orice inchiriere auto. Este bine sa intrebati inainte de semnarea contractului care sunt taxele incluse in costul inchirierii masinii si care sunt taxele aditionale (anumite firme de rentacar aleg sa taxeze suplimentar clientii la un anumit numar de kilometri).
  2. Verifica starea masinii de inchiriat
  Inainte de a semna contractul de inchiriere auto, este recomandat sa verificati starea masinii de inchiriat si sa va asigurati ca ati primit toate documentele necesare inchirierii auto (asigurare, talon, rovigneta etc.). Totodata, trebuie sa verificati masina de eventuale zgarieturi sau defectiuni si sa informati angajatul companiei de rent a car, pentru a nu vi se imputa dvs. aceste nereguli.
  3. Asigurarea RCA
  Totodata, este necesar sa verificati data de expirare a asigurarii RCA si sa va asigurati ca aceasta este inclusa in tariful inchirierii masinii. In cazul unui eveniemnt rutier, trebuie anuntata Politia in cel mai scurt timp posibil, precum si reprezentatul firmei de rent a car.
  4. Returnarea masinii inchiriate
  Cand returnati masina inchiriata, aceasta trebuie sa fie in aceiasi stare in care v-a fost predata (curata interior si exterior, cu plinul facut). Daca data sau ora de returnare a masinii este diferita fata de cea agreata in contract, se pot aplica taxe suplimentare, care va vor fi retinute din garantia sau depozitul de siguranta achitat la inchirierea masinii
   

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *